Telefonväxel för dagens behov

Hos IP-Telefonibolaget får du en telefonväxel som både klarar av de mobila kraven som ställs i dagens läge och funktionerna som finns i en kundplacerad växel. Du som kund har ingen växelhårdvara i dina lokaler utan endast de enheter du vill använda för att ringa med. Som om inte det skulle räcka så finns det även möjlighet att integrera växeln med dina övriga system på företaget.

Modernt Kontor

Nöjda kunder

IP-Telefonibolagets fokus är nöjda kunder, därför tror vi inte på att binda kunden vid långa avtal som är krångliga att ta sig ur, om det skulle visa sig att tjänsten inte passar just ert företag. Vårt mål är att leverera en kvalitetstjänst till våra kunder under en låg tid. Vi vill att du skall använda vårt telefonsystem för att du som kund gillar produkten, inte på grund av att du är tvingad via ett avtal.

Nojda Kunder

Enkel prissättning utan dolda kostnader

Att komma med dolda kostnader när kunden har skrivit på avtalet är något som vi verkligen ogillar. Därför garanterar vi att visa alla kostnader för kunden i slutofferten. Skulle det vara dyrare än slutofferten på grund av att IP-Telefonibolaget har hållit kostnader dolda kommer vi bjuda på de kostnaderna!

Enkel Prissattning

För en mer detaljerad lista tjänster se vårt produktbladet eller kontakta IP-Telefonibolaget på telefon eller e-post:

Enkel administration

Vid beställning installerar och konfigurerar vi ditt nya telefonsystem. Innan driftsättning har du som kund givetvis möjlighet att provköra ert nya telefonsystem, men även den unika möjligheten att visa era befintliga nummer vid utgående samtal. Ni kan med andra ord utvärdera och lära er det nya systemet som kan köras parallellt med den gamla telefonväxeln.

Enkel Administration

För en mer detaljerad lista tjänster se vårt produktbladet eller kontakta IP-Telefonibolaget på telefon eller e-post: